TEAM

TEAM

STÆRKE LOKALE KOMPETENCER

MARCK THORNING

PARTNER

mobil: 20 85 75 85 - mail: marck@fiqtiv.dk

 

Marck løser operationelle opgaver hos virksomhederne med et særligt fokus på ledersparring, coaching og virksomhedstilpassede kurser.

 

Med en solid lederuddannelse fra forsvaret og mange år i det private erhvervsliv med opgaver omkring ledelse, HR, salg og undervisning, er Marck et stærkt kort, når en HR opgave skal løses.

TANJA SVANE KOKKENBORG

PARTNER

mobil: 50 49 64 98 - mail: tanja@fiqtiv.dk

 

Tanja løser forskellige operationelle HR-opgaver med fokus på den individuelle trivsel, stress-coaching, fastholdelse og kompetenceudvikling. Med afsæt i konsulentrollen, fra både det private og offentlige erhvervsliv, har Tanja haft opgaver i HR, salg, rekruttering, samt i uddannelsesvejledning.

 

Tanja har løbende videreuddannet sig indenfor ledelse, arbejdsmiljø og coaching og særligt sparring til kompetenceudvikling er Tanjas speciale ligesom hun vejleder bredt i muligheder indenfor efter-videreuddannelse.

 

MAJ-BRITT GØBEL

PARTNER

mobil: 27 79 21 14 - mail: maj-britt@fiqtiv.dk

 

Maj-Britt løser HR opgaver fra strategi til implementering med særlig fokus på strategisk HR, ledersparring, udvikling, performance og rekruttering.

 

Executive MBA med globale direktørjobs i større internationale virksomheder indenfor både Digitalisering, HR og underviser på Coventry University i Ledelse og strategi, samt certificeringer fra People Test Systems og Center for Creative Leadership

CERTIFICERINGER

 

FIQTIVs HR Partnere er certificeret i blandt andet:

 

PTP – People Test Person, People Test Systems

 

PTL - People Test Logik, People Test Systems

 

GARUDA FokusProfil, 360 gradersprofil, drømmejobprofil

 

IHF certificeret hypnoterapeut

 

HeartMath coach (Matzau Erhvervspsykologer)

 

ICF Certificeret Professional Coach

 

Bjarne Toftegaard Stresscoach

 

Lego Serious Play

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre