TEAM

TEAM

STÆRKE LOKALE KOMPETENCER

MARCK THORNING

PARTNER

mobil: 20 85 75 85 - mail: marck@fiqtiv.dk

 

Marck løser operationelle opgaver hos virksomhederne med et særligt fokus på ledersparring, coaching og virksomhedstilpassede kurser.

 

Med en solid lederuddannelse fra forsvaret og mange år i det private erhvervsliv med opgaver omkring ledelse, HR, salg og undervisning, er Marck et stærkt kort, når en HR opgave skal løses.

TANJA SVANE KOKKENBORG

PARTNER

mobil: 50 49 64 98 - mail: tanja@fiqtiv.dk

 

Tanja løser forskellige operationelle HR-opgaver med fokus på den individuelle trivsel, stress-coaching, fastholdelse og kompetenceudvikling. Med afsæt i konsulentrollen, fra både det private og offentlige erhvervsliv, har Tanja haft opgaver i HR, salg, rekruttering, samt i uddannelsesvejledning.

 

Tanja har løbende videreuddannet sig indenfor ledelse, arbejdsmiljø og coaching og særligt sparring til kompetenceudvikling er Tanjas speciale ligesom hun vejleder bredt i muligheder indenfor efter-videreuddannelse.

 

MAJ-BRITT GØBEL

PARTNER

mobil: 27 79 21 14 - mail: maj-britt@fiqtiv.dk

 

Maj-Britt løser HR opgaver fra strategi til implementering med særlig fokus på strategisk HR, ledersparring, udvikling, performance og rekruttering.

 

Executive MBA med globale direktørjobs i større internationale virksomheder indenfor både Digitalisering, HR og underviser på Coventry University i Ledelse og strategi, samt certificeringer fra People Test Systems og Center for Creative Leadership

MICHAEL KJÆR

PARTNER

mobil: 31 10 78 87 - mail: michael@fiqtiv.dk

 

Michael arbejder med forretningsudviklingen af FIQTIV og sikrer, at de bagvedliggende administrative opgaver løses.

 

Forretningsudvikling og iværksætteri har altid været i fokus hos Michael, tilsat en solid digital, forretningsmæssig tilgang til opgaverne gennem en karriere i flere store som små virksomheder.

CERTIFICERINGER

 

FIQTIVs HR Partnere er certificeret i blandt andet:

 

PTP – People Test Person, People Test Systems

 

PTL - People Test Logik, People Test Systems

 

GARUDA FokusProfil, 360 gradersprofil, drømmejobprofil

 

IHF certificeret hypnoterapeut

 

HeartMath coach (Matzau Erhvervspsykologer)

 

ICF Certificeret Professional Coach

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre