SYGEFRAVÆR

HR SERVICES

SYGEFRAVÆR

SYGEFRAVÆR

 

Mange virksomheder har i dag brug for at fokusere på sygefraværet, idet der går rigtig mange kroner tabt, når medarbejderne er syge. Det er dyrt for virksomheden når en medarbejder er syg og derfor åbenlyst, at selv en meget lille reduktion af sygefraværet kan bidrage positivt til en virksomheds bundlinie.

Det handler både om at sikre at folk ikke bliver syge af at gå på arbejde, herunder arbejdsmiljø og sikkerhed, og om at få medarbejderne så hurtigt som muligt tilbage på arbejdspladsen efter en sygdomsperiode.

Når man arbejder med sygefravær, er det vigtigt ikke at overvurdere værdien af kontrol af medarbejderne, men i langt højere grad fokusere på tillid og trivsel blandt medarbejderne. Man kan blive syg af mange ting, og trives man ikke på sit arbejde, skal der ikke ret meget til før man lægger sig - og måske tager en dag ekstra sygedag, for at være på den sikre side.

 

Det handler derfor om, virksomheden reelt interesserer sig for medarbejdernes velbefindende, når en medarbejder bliver syg. Medarbejderen skal føle sig som noget særligt, ja måske uundværlig. Det er med til at fremskynde tilbagevenden til jobbet og fremmer i det hele taget loyaliteten og så sparer det penge.

FIQTIV har kompetence indenfor projektledelse af sygefraværsprojekter, blandt andet:

 

  • Dataanalyse, med fokus på hvad er fraværet egentligt og hvordan måler vi det, evt. forslag til en ny måde at registrere data på
  • analyse af organisationen
  • anbefaling af tiltag
  • udføre tiltagene
  • udformning af politikker på området

 

Kontakt FIQTIV på telefon 20 85 75 85 og hør om vores mange muligheder for at styrke din virksomheds daglige HR indsats.

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre