PERSONDATAFORORDNINGEN

HR SERVICES

PERSONDATAFORORDNINGEN

PERSONDATAFORORDNINGEN

 

Den 25. maj træder den nye Persondataforordningen (The general data protection regulation) i kraft og den nye forordning betyder mange ændringer for blandt andet virksomhederne, når de eksempelvis modtaget en uopfordret ansøgning.

 

Efter den 25. maj skal virksomheder blandt andet behandle uopfordrede virksomheder efter den nye Persondataforordning og derfor har FIQTIV udviklet et værktøj med vores samarbejdspartner så virksomhederne nemt og enkelt fremover kan modtage uopfordrede ansøgninger og samtidig overholde den nye forordning.

 

Det nye produkt fra FIQTIV har flere fordele:

 

Når der sendes en uopfordret ansøgning til de virksomheder som er med på FIQTIVs løsning, kigger vi dem igennem og kan ansøgeren ikke bruges i den virksomhed de har sendt ansøgningen til, ser vi om de eventuelt kan bruges i andre virksomheder, da vores kunder konstant leder efter medarbejder og dermed en ægte win-win for alle parter, da ansøgeren måske får tilbudt at komme til samtale hos en anden virksomhed og de lokale virksomheder for flere velkvalificerede medarbejdere at vælge i mellem.

 

FIQTIVs forretningsmodel der gør det nemt og billigt for virksomhederne at være med, da de deler den samme grundlæggende tekniske platform som FIQTIV har indkøbt.

 

Kontakt Marck Thorning på telefon 20 85 75 85 eller Michael Kjær på telefon 31 10 78 87 og hør mere.

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre