OUTPLACEMENT

HR SERVICES

OUTPLACEMENT

OUTPLACEMENT

 

Outplacement giver mening når virksomheden tilbyder en ordentlig, respektfuld og værdig måde at afslutte et ansættelsesforhold på. Virksomheden tager dermed et medansvar for medarbejderens fortsatte arbejdsliv og skaber employer branding.

 

FIQTIV har lang erfaring med at tilbyde individuelle og håndholdte outplacement forløb for opsagte medarbejder. For medarbejderen øger et muligheden for hurtigt at komme i job igen og samtidig få taget de nødvendige dialoger om den fremadrettede erhvervskarriere.

 

Alle outplacement forløb tilrettelægges individuelt med hensyntagen til medarbejderens og virksomhedens situation og et outplacement forløb hos FIQTIV indeholder blandt andet:

 

  • Personprofil, herunder 360 graders-, fokus- og drømmejobsprofil
  • Kompetenceprofil samt VIA styrker
  • Simon Sinek – WHY Discovery Course
  • Individuelt tilpasset jobsøgnings- og handleplan
  • Minimum 5 timer tilgængelige til ”1 til 1” coaching med en Fiqtiv konsulent
  • Træning og vedligeholdelse af professionelle kompetencer
  • CV, ansøgning og LinkedIn optimering

 

Fiqtiv stiller lokaler til rådighed i enten Aabenraa eller Sønderborg for opsagte medarbejdere, og undervisning gennemføres på dansk eller engelsk efter behov. Hver enkelt opsagt medarbejder får en individuelt tilpasset handleplan og alle nødvendige undervisningsmaterialer udleveret.

 

Kontakt FIQTIV på telefon 20 85 75 85 og hør om vores mange muligheder for at styrke din virksomheds daglige HR indsats.

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre