HR STRATEGI

HR SERVICES

HR STRATEGI

HR STRATEGI

 

En HR strategi er et meget vigtigt supplement til en virksomheds forretningsstrategi og bør være en integreret del heraf. Populært sagt kan man sige, at det nytter ikke noget at lægger planer for, hvad man vil med sin virksomhed, hvis man ikke gør sig nogle tanker om, hvad det vil koste af menneskelige ressourcer og kompetencer.

 

Man lægger jo heller ikke en strategi om at vinde en fodboldlandsholdskamp uden at gøre sig tanker om, hvem der skal være med på holdet og på hvilke positioner de skal befinde sig på, for at denne strategi kan føres ud i livet.

Alligevel er der utrolig mange virksomheder, der stadig kun har en forretningsstrategi ud fra en måske misforstået forestilling om, at HR strategi er noget meget langhåret og vanskeligt noget.

FIQTIV vil gerne være med til at hamre en pæl igennem den myte. En HR strategi behøver ikke være særlig langhåret for at være anvendelig, tværtimod bidrager FIQTIV meget gerne til at udforme en relevant og operationel HR strategi og fører gerne an i processen med ledelsen for at nå dertil.

Vigtige elementer i arbejdet med en HR strategi i en kobling til forretningsstrategien kan være:

  • Det kommende rekrutteringsbehov
  • Personalestruktur/-sammensætning, nu og fremover
  • Rekrutteringsgrundlaget
  • Data på eksisterende medarbejdere, fx sygefravær, omsætningshastigheder mv.
  • Uddannelsesbehov, både på kort og lang sigt
  • Behov for organisationsændringer/-tilpasninger

 

Kontakt FIQTIV på telefon 20 85 75 85 og hør om vores mange muligheder for at styrke din virksomheds daglige HR indsats.

FIQTIV ApS

MARIEGADE 8A

6400 SØNDERBORG

 

CVR 36736488

t 20 85 75 85

m hello@fiqtiv.dk

w www.fiqtiv.dk

 

© FIQTIV ApS 2014-2018

FIQTIV STILLER SKARPT

 

Vi styrker indsigt, udsigt, kompetencer og netværk – tilsætter kompetencer og bringer virksomheder og medarbejdere godt videre